Ikaantyva kuluttaja -seminaari 7.2.

2011-01-01

ETS:n Aistinvaraisen tutkimuksen jaoston jaElintarvikealan talous- ja markkinajaoston yhteinen

 

Ikääntyvä kuluttaja -seminaari

 

Mitä ottaa huomioon tuotteiden maussa, ravintosisällössä ja markkinoinnissa?

 

Missä? Kirkkokatu 6, Helsinki

Milloin? 7.2.2018 klo 9.30-16

 

OHJELMA
 
 Tervetulosanat 
Terhi Pohjanheimo ja Jarmo Heinonen

Ikääntyneiden toimintakyvyn ja aivoterveyden edistäminen ravitsemuksen keinoin 
Merja Suominen, toiminnanjohtaja, Gerontologinen ravitsemus Gery ry
 
 Ikääntyneiden makumieltymykset, suosikkikasvikset ja –kasvisruoat. Optifel - hankkeen tuloksia. 
Raija Tahvonen, tutkimusprofessori, Luke
 
Millaisia aterioita ikäihmisille, kun aistien toiminta muuttuu?
Raija-Liisa Heiniö, johtava tutkija, VTT
 
Verkostoitumislounas

Miten elintarviketeollisuus pystyy huomioimaan ikääntyvien kuluttajien tarpeet?
Mirva Lampinen, ravitsemusasiantuntija, Saarioinen
 
 Ikääntyneet ruokapalvelun asiakkaina
Sanna Malaska, palvelujohtaja, Arkea
 
ATJ:n opiskelijastipendin saajan palkitseminen ja esitys

Seurustelua ja iltapäiväkahvit

Ikäihmisten kotiateriapalveluiden nykytilanne ja tulevaisuuden kehittämistarpeet. 
Päivi Jämsén, Projektikoordinaattori, Ammattikeittiöosaajat ry
 
Katse tulevaisuuteen, millaisia tuotteita ikääntyvät ostavat?
Heta Rautpalo, tuotetutkimuspäällikkö, Kesko
 
Neuromarkkinointi ja ikääntyvät kuluttajat 
Jarmo Heinonen, yliopettaja, Laurea
 
Verkostoitumista ja asiantuntijoiden tapaamista viinin ja juuston lomassa

 

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja lipuista: www.lyyti.in/Ikaantyvakuluttaja 


Tervetuloa mukaan! 

Ystävällisin terveisin,

ATJ:n ja ETMJ:n johtoryhmät